2019. aasta suusareisid reisikalendris olemas!

26. aprill 2018

26.04.2018

Juba on meie reisikavasse https://www.turjatour.ee/reisikalender/ üles pandud 2019. aasta suusareisid varase broneerija soodushindadega, mis kehtivad augusti lõpuni!

Järgmisel aastal on Turja Touril plaanis sõita taaskord Alpidesse, seekord aga mitte Austriasse, vaid Itaaliasse. Samas ei väsi me kordamast ka samu radu Ukrainas ja Slovakkias.

Veebruari lõpus (koolivaheajal) sõidame seekord Itaalia Dolomiitidesse, Alta Badiasse, kus ootab meid sadu kilomeetreid suusaradu. Dolomiitide mäestik on unustamatu nii suvel kui talvel ja eriti iseloomulikud on nende mägede kaljused ja teravad tipud. Lisaks loomulikult Itaalia suusakülade hubane atmosfäär ning võrratu Itaalia köök! Tuleb igati põnev vaheaeg: https://www.turjatour.ee/2016/04/itaalia-dolomiidid-alta-badia-suusareis-lumelauareis/

Loomulikult on ka järgmisel talvel variante sõita vanasse heasse Slovakkiasse ning taas sõidame ka Ukrainasse, Bukoveli, mis iga aastaga silmnähtavalt areneb. Kõik suusareisid on leitavad meie reisikalendrist: https://www.turjatour.ee/reisikalender/

Kasutage võimalust registreeruda soodsalt. Reisi eest on võimalik tasuda ka osade kaupa igakuiselt. Peagi hakkab meie kava täienema ka 2019. aasta suvereisidega.

Endiselt kehtib meie reisidel ka püsikliendi soodustus. Kes on meiega juba varem reisil käinud, saab kehtivast hinnast veel 5% alla.

Selleks aastaks on jäänud vabu kohti veel Moseli ja Slovakkia rattamatkadele ning Kolme tipu reisile, kus naudime nii kultuuri kui matkamist. Kellel suveplaanid veel tegemata, siis ootame teid seiklema!

Kaunist kevadet!

Turja Tour suusareis